Om os

Boutique Bohome er en shop for dig, der ligesom os, elsker en farverig og personlig indretningsstil. Vi handler med gode loppefund og smukt kunsthåndværk fra hele verden. Alle vores varer er personligt udvalgte og vi sætter en ære i at finde de bedste håndlavede produkter og unikavarer med historie og sjæl. Derfor vil du som kunde opleve at de fleste varer kun findes i et eller få eksemplarer. 

 

Vi har en målsætning om, kun at handle med varer, der opfylder betingelserne for Fair-Trade, dvs at vores leverandører i f.eks Afrika, garanterer at producenterne får en rimelig løn for deres arbejde.

 

Vi ønsker også at bidrage til et bedre miljø gennem genanvendelse, hvorfor du kun vil finde få masseproducerede varer i denne shop, men primært varer der er direkte genbrug, eller ny-fremstillet med genanvendte materialer. 

 

Som Webshop har vi meget at lære endnu, og hvis du oplever problemer med websiden eller ved køb af varer, beder vi om din forståelse og tålmodighed. Vi vil gøre alt for at du får en god oplevelse og bliver tilfreds med dit køb. Vi opfordrer til at du tager kontakt ved spørgsmål, klager eller tips til at forbedre webshoppen. 

 

Søger du noget bestemt?

Du er meget velkomme til at tage kontakt, hvis du er på jagt efter noget specielt, som vi ikke har på lager og vi vil forsøge at skaffe varen. Hvis du ønsker hjælp til at købe et ægte tæppe kan du få råd og vejledning her. Vi importerer gerne varer på bestilling, og har kontakt til mange forhandlere og producenter i Tyrkiet, Marokko, Indien mfl. Vi sørger for at du får den bedste kvalitet og pris, og kan hjælpe dig med at finde det helt rigtige til din bolig.