Om os

Boutique Bohome er en shop for dig, der ligesom os, elsker en farverig og personlig indretningsstil. Vi handler med lækkert interiør, gode loppefund og smukt kunsthåndværk fra hele verden. Alle vores varer er personligt udvalgte og i nogle tilfælde egen import. Vi sætter en ære i at finde de bedste produkter inden for interiør og dekoration og elsker unikavarer med historie og sjæl. Du vil som kunde opdage, at mange af vores varer kun findes i et eksemplar, men vi udvælger også lækre produkter fra kendte danske brands. 

Vi vil gøre alt for at du får en god oplevelse og bliver tilfreds med dit køb. Vi opfordrer til at du tager kontakt ved spørgsmål, klager eller tips til at forbedre webshoppen. 

Søger du noget bestemt?

Du er meget velkomme til at tage kontakt, hvis du er på jagt efter noget specielt, som vi ikke har på lager og vi vil forsøge at skaffe varen. 

Hvis du ønsker hjælp til at købe et ægte tæppe kan du få råd og vejledning her. Vi importerer gerne varer på bestilling, og har kontakt til mange forhandlere og producenter i Tyrkiet, Marokko, Indien mfl. Vi sørger for at du får den bedste kvalitet og pris, og kan hjælpe dig med at finde det helt rigtige til din bolig.