Om os

Velkommen til Boutique BoHome´s webshop

Boutique Bohome er for dig, der ligesom os, elsker en farverig, afslappet og personlig indretningsstil. Vi  handler med unikke håndlavede produkter, gode loppefund og genanvendte materialer samt autentisk kunsthåndværk fra hele verden. Alle vores varer er håndplukkede, hvad enten de er fra kendte brands eller egen import. Vi sætter en ære i at finde de bedste produkter inden for interiør og dekoration og vi elsker ting med historie og sjæl. Hos os får du inspiration til indretning og mulighed for købe ting ingen andre har fuldstændig magen til.

I Boutique BoHome ønsker vi at medvirke til at reducere CO2 udledning. Det er lidt svært at gøre på fragtdelen, når vi importerer i små mængder, men vi prøver at opveje dette med at spare på andre områder. For det første at bidrage til genbrug og genanvendelse igennem vores sortiment. Vi har mange varer, der er direkte genbrug, eller fremstillet af genbrugte materialer. Vi genbruger alt vores egen emballage, så som papkasser, plastposer og diverse papir- flamingo og plastikbeskyttelse. Du vil derfor modtage dine varer i anonyme eller måske ligefrem misvisende kasser, da vi ikke har egen produktion af emballage med logo.

Det er ligeledes vigtig for os. at de varer vi sælger, er fremstillet under ordentlige forhold. Dvs. at vi har fokus på sociale værdier og for principperne om FairTrade, når vi udvælger produkter til videresalg. 

 

Vores mål er tilfredse kunder der kommer igen, og vi gør derfor alt, for at du får en god oplevelse og bliver tilfreds med dit køb. Vi opfordrer også til at du tager kontakt ved spørgsmål, klager eller tips til at forbedre webshoppen. 

 

 

 

 

 

Søger du noget bestemt? Du er meget velkomme til at tage kontakt, hvis du er på jagt efter noget specielt, som vi ikke har på lager og vi vil forsøge at skaffe varen. Ønsker du hjælp eller inspiration til indretningen står vi gerne til rådighed for spørgsmål og vi hjælper også gerne med køb af tyrkiske og marokkanske tæpper. Vi importerer varer på særbestilling, og har kontakt til mange forhandlere og producenter i Tyrkiet og Marokko. Vi sørger for at du får den bedste kvalitet og pris, og kan hjælpe dig med at finde det helt rigtige til din bolig.